Lika nekretnine

Više razloga za posjetu caffe bara Mateo u Krasnu

Objavljeno: 12.01.2016

Da mladi mogu ostati u svom rodnom mjestu i mjestu življenja iako je to malo podvelebitsko mjesto Krasno svjedoči prilog da je mladi poduzetnik Matej Marenić mlada ugostiteljska nada iz Krasna otvorio caffe bar MATEO baš u Krasnu čime je uz sebe zaposlio još dvije djevojke.

Ugostiteljski objekat nalazi se na glavnoj cesti prema Nacionalnom parku Sjeverni Velebit , isti organizira svaki drugi vikend muziku u živo. U ljetno vrijeme gosti i posjetitelji mogu uživati na prekrasnoj terasi okruženoj prirodom. Kako nam je kazao Matej za ovu sezonu planira otvoriti kuhinju raznovrsnih jela i delicija, u ponudu staviti pizzu iz krušne peći, a prema izjavama gostiju ima i najbolju kavu u Krasnu.

Evo razloga da posjetitelji Krasna, turisti, hodočasnici i planinari navrate u caffe bar Mateo. Krasno je jedno od naših najvećih planinskih naselja, smjestilo se na sjevernim obroncima Velebita na oko 800 m n.v., u granicama Parka prirode Velebit. Krasno je mjesto pohoda kako brojnih zaljubljenika u prirodu tako i vjernika. Ovo područje odlikuju karakteristike brdsko-planinske, sredozemne i umjereno kontinentalne klime za savršen terapeutski učinak čistog gorskog zraka i miješanih kontinentskih i aerosolima obogaćenih morskih zračnih masa. Novije okolnosti u Krasno dovode motorizirane hodočasnike, turiste i izletnike, planinare i đake.

I.B.

Novalja.coom