Pošalji nam vijest
"Zaželi" svečano uručivanje ugovora u Senju
"Zaželi" svečano uručivanje ugovora u Senju
Objavljeno: 13-06-2018

SENJ - U petak, 15. lipnja 2018. biti će svečano uručivanje ugovora u okviru Programa zapošljavanja žena "Zaželi" s početkom u 16 sati u tvrđavi Nehaj. 

Riječ je o projektu kojim osnažujemo radni potencijal žena na području grada Senja, koji će, osim smanjenja nezaposlenosti, potaknuti i socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života. Projekt je fokusiran prvenstveno na žene iznad 50 godina u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Cilj projekta smanjenje je nezaposlenosti, kako na lokalnoj tako i na regionalnoj i nacionalnoj razini i to zapošljavanjem žena na 24 mjeseca koje će svojim radom (pružanjem pomoći u kućanstvu) pripomoći poboljšanju kvalitete života korisnika, a kroz aktivnosti dodatnog obrazovanja/osposobljavanja sudionice će projekta osnažiti svoje potencijale na tržištu rada. Projekt nam je važan jer u njemu sudjeluje i Grad Senj kao prijavitelj na čelu s gradonačelnikom Sanjinom Rukavinom. 

Ugovore će uručiti ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić, državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskog sustava Katarina Ivanković Knežević te ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

U pratnji ministra Pavića dolaze glavni savjetnik Miroslav Smetiško, tajnica Kabineta Kata Gojević i glasnogovornica Renata Škalabrin.

Grad Senj / I.B.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com