Lika nekretnine

Naši pastiri desetljeće s nama

Objavljeno: 02.10.2018

Gospić – Zajedničkom svetom misom u katedrali svećenici Marinko Miličević i Anđelko Kaćunko proslavili su deset godina rada i življenja u našoj Biskupiji. Svakako vrijedna obljetnica. Svećeničko zvanje je dar s neba. Kroz njih dvojicu Gospodin nas je višestruko blagoslovio jer nam je dao dva vrijedna pastira i marljiva radnika na njivi Gospodnjoj.

Uz obilje svetih misa i ostalih sakramenata koje su nam podijelili, što je istina i njihova prvotna služba, don Anđelko i vlč. Marinko većina je primijetila, imaju  osebujan način rada i pristupa vjernicima. Iz njihovih župa donosimo ovdje slike rada sa župnim zborom u Kompolju i vjeronauka na Oštarijama.

Velečasni Marinko iscrpno je posvećen Ignacijevskim duhovnim vježbama za vježbatelje i pratitelje u koje su uključeni i laici i zaređene osobe koje svake godine kreću upravo u listopadu i završavaju prije Duhova.Velečasni Anđelko, britko pero, nekako je najvidljivije svoje mjesto pronašao u pisanoj riječi kojom čitatelja drži u dijalogu i blizu Riječi Gospodnjoj.

Poželimo im dug ostanak među nama, osim ako volja Gospodnja nije drugačija.

 

Jasna Ilić

Novalja.coom