Lika nekretnine

Jedno kazneno i 13 prometnih

Objavljeno: 15.10.2018

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (12. – 15. listopada) na području Policijske prave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo i 13 prometnih nesreća.

U petak na odmorištu na autocesti nepoznati je počinitelj provalio u poslovni objekt u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu, iz kojega je ukrao plafonjere. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića i Korenice. U njima je jedna osoba teško i dvije lakše ozlijeđene.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u subotu u Brušanima, grad Gospić, kada je 45-godišnji Pisarovčanin upravljajući motociklom zbog neprilagođene brzine, sletio u provaliju dubine tri metra. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Korenice (3), Otočca (2), Senja (2) i Novalje (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. Utvrđeno je ukupno 17 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 12 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.  Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Ličkom Osiku (2.34 g/kg) kod 28-godišnjega Hrvata.

PU ličko-senjska

Novalja.coom