Lika nekretnine

Jedan, tri, tri ...

Objavljeno: 29.10.2018

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (26. – 29. listopada) na području Policijske prave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, tri prometne nesreće i tri narušavanja javnog reda i mira.

U subotu je u Podudbini, općina Udbina, nepoznati počinitelj provalio u više osobnih automobila, te je iz jednog automobila ukrao novčanik sa osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu 52-godišnjeg Posedarca. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2) i Korenice (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnomu prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. Utvrđeno je ukupno 56 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine i dva prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je sinoć u Vagancu (1.81 g/kg) kod 54-godišnjeg Hrvata.            

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su svađom i vikom na području Gospića i Otočca, te držanjem životinja bez nadzora na području Gospića. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnima prekršajnim sudovima.

PU ličko-senjska

Novalja.coom