Lika nekretnine

Na REXPO 2018 interes za ulaganje u Ličko-senjsku županiji vrlo velik

Objavljeno: 28.11.2018

Najveći međunarodni sajam investicijskih projekata "REXPO 2018" održava se u Zagrebu jučer i danas u City Plaza Centru na kojem je i ove godine iz naše županije jedini predstavnik i to tvrtka Lika nekretnine d.o.o. iz Otočca koja se bavi i prometom nekretnina, kupnjom, prodajom i konzaltingom. Međunarodni sajam REXPO svečano su otvorili potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković, a na sajmu je preko 50 izlagača.

Kako se radi o vrlo skupom sajmu glede zakupa štandova tako su uz pomoć HGK koja je moderna profesionalna institucija koja zastupa, promiče i štiti gospodarske interese članica u zemlji i inozemstvu, a svojim tradicijskim djelovanjem 166 godina predstavlja pouzdan izvor informacija svim hrvatskim tvrtkama i njihovim inozemnim partnerima 8 agencija za nekretnine izložile su svoje investicijske projekte među kojima i agencija Lika nekretnine d.o.o. Zašto je skup govori i činjenica da je ulaznica za sajam 1.200,00 kuna pa je malo onih koji su kupili ulaznicu a da nemaju poslovne namjere u investicije, a ove godine možemo slobodno reći da je najposjećeniji sajam od domaćih i stranih investitora i ulagača. 

Bilo je i više panel rasprava i konferencija o ulaganjima u pojedinih država od Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Na REXPO-u bili su i investitori iz Italije, Kine, Indije, Norveške...

Izložbeni prostor Hrvatske gospodarske komore na kojem je izlagalo 8 tvrtki - agencija posjetili su i talijanski, norveški i kineski investitori koji su se zanimali za ulaganja turističke destinacije i hotelski turizam te su u potrazi za svježim investicijskim projektima a upravo Ličko-senjsku županiju vide kao turistički potencijal, a punu potporu pružili su i ministri Štromar i Butković koji su se zadržali u razgovoru sa izlagačima i potencijalnim investitorima te se stavili na raspolaganju u slučaju bilo kakvih pomoći iz njihovih ministarstava.

Sinoć na svečanom domjenku također su se razmijelima iskustva i stvorila nova ponznanstva sa ulagačima za naše područje Ličko-senjske županije.

I.B. 

Novalja.coom
Novalja.coom