Lika nekretnine

Provala i brze vožnje

Objavljeno: 10.12.2018

GOSPIĆ - Noću 8./9. prosinca u Brinju je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu iz koje je ukrao za sada neutvrđenu količinu cigareta i sprejom pošpricao inventar trgovine. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. 

U tom periodu utvrđena su ukupno 46 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 6 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. 

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u Gospiću (1.65 g/kg) kod 25-godišnje Hrvatice. 

Najveća utvrđena brzina kretanja od 197 km/h izmjerena je u petak na autocesti kada je 37-godišnjak upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom.

PU ličko-senjska

Novalja.coom