Lika nekretnine

Turistička promocija na najvećem austrijskom sajmu Ferien Messe Wien

Objavljeno: 11.01.2019

Na najjačem turističkom sajmu u Austriji „Ferien Messe Wien“ u Beču već tradicionalno, od 2011. godine, Hrvatska gospodarska komora u suradnji s NP Plitvička jezera i TZ Ličko-senjske županije organizira predstavljanje turističke ponude županije. Ove godine sajam traje od 10. do 13. siječnja, a turistička ponuda Ličko-senjske županije predstavljena je u okviru nacionalne prezentacije HTZ-a. Nakon prvog dana sajma dojmovi su odlični, doznajemo od stručne suradnice HGK Irene Banić.

- Naglasak našeg predstavljanja je naravno na top destinaciji - NP Plitvička jezera, koji je ove godine i nositelj štanda, ali koji uspješno na sebe veže i ostalu cjelogodišnju ponudu u županiji. Zadovoljni smo posjetom i ostvarenim rezultatima nakon prvog dana sajma. Top destinacija koja izaziva najveći interes, kao što sam rekla, na našem štandu je i dalje NP Plitvička jezera, ali kod posjetitelja vlada sve veći interes i za ponudu pješačkih, moto i bike ruta. Mi ih imamo ove godine objedinjene u svojevrsnim promotivnim atlasima. Također je interes i za 365 ponudu aktivnog odmora i izleta naših turističkih agencija, organizatora putovanja iz naše županije, koji se i samostalno predstavljaju na ovom sajmu. To su San turist, Velebit aktivnosti i Natura turist. Pored njih i udruga iznajmljivača iz Novalje ima svoje predstavnike na sajmu, informirala je naš portal Irena Banić.

Također je sažela i osnovne informacije o samom sajmu. Općenito se o sajmu može reći da mu je namjera animirati posjetitelje da poduzmu ono što oduvijek žele, tako da se nigdje drugdje u Austriji ne može pronaći tako opsežna ponuda, od obiteljskih putovanja, gradskih putovanja, avanturističkog odmora, kratkih vikend izleta. I ove godine među više od 800 izlagača iz 80 zemalja iz cijeloga svijeta, koji predstavljaju svoju ponudu godišnjih odmora, kratkih putovanja i aktivnosti u slobodno vrijeme, Ličko-senjska županija traži svoje mjesto.

Inozemni partner sajma je ove godine Indonezija, a ponuda cijele Hrvatske predstavljena je u hali A. Svi posjetitelji sajma mogu sudjelovati i u brojnim nagradnim igrama, glazbenim programima koji se odvijaju na glavnoj pozornici, mogu kušati razna egzotična jela jer se stalno pripremaju gastro prezentacije, mogu posjetiti poznati Wiena Autoshow te je program u cjelini zaista vrlo dinamičan i zanimljiv.

 

M.K.G.

Novalja.coom