Lika nekretnine

100 000 pregleda videozapisa Caffe bar Bura senjskih Stormsa!

Objavljeno: 26.01.2019
Videozapis imena Caffe bar Bura senjskog Storm Chasing Teama objavljen je jučer, no već bilježi rekordan broj pregleda. Podsjećamo, spomenuti videozapis snimili su članovi Storm Chasing Teama Senj i na taj način zahvalili javnosti koja ih zadnjih dana pomno prati u mjerenjima i borbama s poznatom senjskom burom. Zbog zabilježene brzine vjetra na mikrolokaciji tik do tvrđave Nehaj u Senju ekipu Stormsa posjetila je i ekipa RTL-a i zabilježila najzanimljivije kadrove.
 
Danas su Stormsi preplavili medijski prostor i bilježe rekordan broj "lajkova" i pregleda uz brojne pozitivne komentare i divljenje, a telefoni ne prestaju zvoniti jer brojni mediji žele saznati više o ideji senjskih "olujnih" momaka.
 
U spomenutom videozapisu dostupnom na Facebook stranici Stormsa i Youtubeu odigrali su scenu iz kafića - konobar poslužuje goste vinom, no scena je prilično neuobičajena. Gosti se bore s udarima bure, a u humorističnom i veselom tonu, kakav i priliči zdravici, vidi se njezina prava snaga - vina je u čašama ostalo malo, a uskoro su nestali i stol i stolice. 
 
Ovo je samo početak uspješne promocije grada Senja i fenomena senjske bure na Stormsima svojstven način pa smo sigurni da će prilika za zdravice biti još. Uostalom, sami su Stormsi najavili -"nakon 10 000 lajkova spremamo nešto posebno". Sudeći po rastućoj popularnosti i naslovima u medijima koji prate Stormse - jedva čekamo!
 
Videozapis Caffe bar Bura: https://www.youtube.com/watch?v=eKyQ9JwBp-Y
 
A. V. /Foto: Lucijan Španić, SCT Senj
 
Novalja.coom