Lika nekretnine

"Život može biti lijep" Ivane Grabar u Senju

Objavljeno: 02.02.2019
Predstavljanje knjige “Život može biti lijep” autorice Ivane Grabar, kao i predavanje na teme iz istoimene knjige, a na poziv organizatora Centra za socijalnu skrb Gospić, podružnica Obiteljski centar Senj, održat će se u ponedjeljak, 11. veljače 2019. s početkom u 18:00 sati u prostoru organizatora (Juriše Orlovića 2) u sklopu „Tjedna braka“. Ulaz je slobodan.
 
“Život može biti lijep” druga je knjiga autorice Ivane Grabar. Knjiga je izdana krajem 2016. godine, a u listopadu 2018. izašla je u svom drugom izdanju.
Za ovu knjigu autorica ističe kako je njezina zrelost i odluka da može i zaslužuje bolje i više od života. Ovo je djelo njena filozofija života pretočena u tekst. “Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!” – kaže sama autorica.
 
Ivana Grabar omiljena je riječka kolumnistica i autorica dviju knjiga. Brutalno iskreno i „u sridu“ Ivana na svom portalu www.pinkpen.com.hr piše o muško-ženskim odnosima, vezama i brakovima, prevarama, ljubavi i životu, a svoje tekstove, za hrvatsko podneblje često intrigantne, piše u prvom licu jednine. Mediji je često nazivaju hrvatska Carrie ili Žuži nove generacije.
 
U najavljenom predavanju na temu „Život može biti lijep ako…“ autorica će obraditi 14 životnih pravila prema kojima živi posljednjih 5 godina i ne temelju kojih je napisala drugu knjigu.
 
Život može biti lijep ako…
1.    Zavoliš i poštuješ sebe
2.    Posložiš prioritete
3.    Govoriš istinu
4.    Voliš iz srca
5.    Odmakneš se od ljudi koji te pune negativom
6.    Razriješiš s ljudima koji te ne čine sretnim
7.    Nikome ne želiš zlo
8.    Nikoga ne mrziš
9.    Ne bojiš se izreći ono što misliš
10.    Radiš ono što voliš i što te čini sretnim
11.    Ne bojiš se izazova
12.    Pomažeš slabijima / siromašnima / bolesnima
13.    Voliš životinje
14.    Svaki dan zahvaljuješ Bogu na onome što imaš
 
PINK PEN
Novalja.coom