Lika nekretnine

Nastavak pružanja socijalnih usluga pomoći u kući u Senju i u 2019. godini

Objavljeno: 04.02.2019
Temeljem sklopljenoga ugovora između Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Gradskog društva Crvenog križa Senj o pružanju socijalnih usluga pomoći u kući, potpisanog 2. siječnja 2019. godine, Grad Senj i Gradsko društvo Crvenog križa Senj sklopili su Sporazum o nastavku provođenja programa Pomoć u kući u 2019. godini.
 
Tim će se Sporazumom nastaviti pružati socijalne usluge pomoći u kući, a sve na tragu sklopljenog ugovora 2. siječnja 2019., koji korisnicima osigurava pravo na pomoć u kući te vrstu i opseg aktivnosti na temelju rješenja Centra za socijalnu skrb.
 
U sklopu istoga provodit će se aktivnosti obavljanja kućnih poslova, održavanja osobne higijene i zadovoljavanja drugih svakodnevnih potreba za krajnje korisnike, a Grad Senj obvezan je u Proračunu osigurati iznos za plaću jednog radnika koji neposredno provodi program Pomoć u kući.
 
Potpisivanju Sporazuma prisustvovali su gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Zvonka Gradišer i zaposlenica Gradskog društva Crvenoga križa Ines Savatović.
 
GRAD SENJ 
Novalja.coom