Lika nekretnine

Al se brzo vozi ...

Objavljeno: 04.02.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. 

U tom periodu utvrđen je ukupno 51 prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 9 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. 

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Korenici (1.78 g/kg) kod 45-godišnje Hrvatice. 

Temeljem članka 137. stavka 1. Prekršajnog zakona, protekli vikend je smješteno pet vozača u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. 

Najveća utvrđena brzina kretanja od 179,1 km/h izmjerena je u subotu na autocesti kada je 36-godišnji Albanac upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom.

Od 22. siječnja do 2. veljače 2019. godine u Klenovcu, općina Perušić, nepoznati je počinitelj provalio u nenastanjene obiteljske kuće u vlasništvu 54-godišnjega Gospićanina iz kojih je ukrao motornu pilu. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava.

PU ličko-senjska

Novalja.coom