Lika nekretnine

Edukacije za mentore u tvrtkama

Objavljeno: 07.02.2019

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Sveučilištem u Zadru organizira edukaciju mentora u tvrtkama za provedbu učenja na radnom mjestu učenika srednjih strukovnih škola.

Mentor, u suradnji s učiteljem srednje škole koju učenik pohađa, realizira, rukovodi i nadzire rad učenika i osim odgovarajuće kvalifikacije ili iskustva u obavljanju poslova, treba posjedovati kompetencije mentora. Svrha edukacije jest upoznati zaposlenike sa znanjima i vještinama podučavanja učenika u stvarnim radnim procesima. Namijenjena je osobama koje na svom radnom mjestu već mentoriraju učenike ili će tu ulogu tek preuzeti. Po završetku edukacije polaznici će steći znanja o sustavu strukovnog obrazovanja u Hrvatskoj, znati planirati i organizirati program učenja temeljenog na radu, definirati različite aktivnosti koje učenik treba izvršiti, znati koristiti najprimjerenije pedagoške strategije, metode i stilove poučavanja te pratiti, voditi i savjetovati učenika tijekom učenja.

Edukacija će se za tvrtke registrirane na područjima Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije održati 28. veljače i 1 . ožujka 2019. g . u Strojarskoj školi za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci, na adresi Ulica J. Vlahovića 10.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno , a broj mjesta ograničen. Maksimalan broj polaznika u skupini je 30.

Svaki polaznik dobiva radni materijal te potvrdu o sudjelovanju po završetku edukacije.

Rok prijave je utorak, 19. veljače 2019. g. ili do popunjenosti skupine.

 

M. K.

Novalja.coom