Lika nekretnine

Potpisan ugovor između Grada Senja i Gospićko-senjske biskupije

Objavljeno: 13.02.2019
Grad Senj i Gospićko-senjska biskupija potpisali su 13. veljače 2019. godine ugovor o kupoprodaji i reguliranju međusobnih prava i obveza vezano uz prodaju zemljišta u Senju na kojem će se, prema planu, izgraditi Dom za starije i nemoćne osobe. Vrijednost ugovora iznosi 2.222.775,00 kn.
 
Potpisivanjem ovog ugovora Grad Senj postaje potpuni i isključivi vlasnik nekretnina na kojima je planirana izgradnja budućeg Doma za starije i nemoćne osobe u Senju. Kao potpuni vlasnik Grad Senj će krenuti u postupak potrage investitora, odnosno partnera u izgradnji Doma za starije i nemoćne u Senju.  Gradonačelnik Sanjin Rukavina ovom je prilikom istaknuo svoju zahvalnost biskupu mons. Zdenku Križiću i senjskom župniku preč. Richardu Pavliću na razumijevanju i pomoći.
 
Potpisivanju su, uz gradonačelnika Rukavinu i biskupa Gospićko-senjske biskupije mons. Zdenka Križića, prisustvovali i ekonom Biskupije preč. Nikola Turkalj, kancelar Biskupije preč. Mišel Grgurić, senjski župnik preč. Richard Pavlić, zamjenik župana Ličko-senjske županije Vice Nekić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Senja Željko Tomljanović, zamjenik gradonačelnika Jurica Tomljanović, predsjednica Hrvatske stranke umirovljenika gospođa Jasna Čigoja i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Grada Senja Mislav Bilović.
 
GRAD SENJ 
Novalja.coom