Lika nekretnine

Alkohol i volan - česta kombinacija

Objavljeno: 04.03.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest prometnih nesreća i jedna dragovoljna predaja oružja.

Jedna prometna nesreća je s lakše ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Gospića. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca i Gospića.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su 64 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 4 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.  Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u jučer u Senju (1,59 g/kg), kod 36-godišnjeg Hrvata. On je isključen iz prometa i protiv njega je podnijet optužni prijedlog nadležnomu prekršajnom sudu.

U subotu je u građanka s područja Crikvenice čisteći svoju stariju kuću u mjestu Prizna, Grad Senj, pronašla i dragovoljno predala pušku i 10 komada streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

Novalja.coom