Lika nekretnine

U Otočcu Networking breakfast – Ljudski resursi za male poduzetnike.

Objavljeno: 09.03.2019

OTOČAC – U Hotelu Zvonimir u Otočcu će 19. ožujka (srijeda) biti održan Networking breakfast – Ljudski resursi za male poduzetnike. Namijenjen je prvenstveno malim poduzetnicima kako bi ih se uputilo kako odabrati pravu osobu za posao, kako napraviti ugovor o radu koji štiti radnika i poslodavac, kako postati poželjan poslodavac, kakvi sve sustavi nagrađivanja postoje, kako postaviti procedure i pravilnike s obzirom na ljudske resurse, što učiniti kada banu brojne inspekcije, i još mnogo toga.

Predavačice će biti Sonja Čuljak te Maja Šutalo.

Ljudski resursi za male poduzetnike predstavljaju veliki izazov čim moraju zaposliti prvu osobu nakon sebe. Tvrtke do 10 zaposlenih ne mogu si priuštiti zapošljavanje osobe zadužene za ljudske resurse i na taj način su izloženi riziku da ne će odabrati pravu osobu za posao, da će imati veliku fluktuaciju zaposlenih pa do toga da oni kao poslodavci nisu dovoljno zaštićeni ugovorima o radu.

Sve ovo predstavlja veliki rizik za poslovanje, stoga smo pozvali stručnjakinju za ljudske resurse i pravnicu koje će nam dati savjete kako definirati i upravljati procesima vezanim za ljudske resurse.

Ovaj događaj bit će pod pokorviteljstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac i Hotela Zvonimir.

Ulaz je besplatan uz prethodnu prijavu.

M. K.

Novalja.coom