Lika nekretnine

Konjski čavli u gumama automobila

Objavljeno: 10.03.2019

Hermina Rznić, predstojnica Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ u Otočcu, ali i kandidatkinja na izbornoj listi Darka Milinovića, nemalo se iznenadila kada je otkrila da su joj probušene gume na vozilu Suzuki Vitara.

Kako nam je potvrdila, krenula je jutros vozilom u grad, ne sluteći ništa, no pojavio joj se znak "upozorenja" u vozilu da tlak u gumama nije dobar. Uputila se, potom, na benzinsku postaju napuhati gume, no uskoro je vozilo "javilo" i za drugu gumu problem s tlakom. Odlučila je otići vulkanizeru te su u gumu pronađeni čavli. "Rekli su mi u policiji, kada sam došla prijaviti slučaj, da je riječ o "konjskim" čavlima". Odnosno, velikim čavlima koji su upotrijebljeni u svrhu bušenja guma.

Jučer je, nakon što je došla iz Doma za starije i nemoćne, parkirala svoje vozilo pred kućom, što često čini, iako ima dvorište. Tvrdi kako joj je bilo jednostavnije parkirati vozilo tako nego svakodnevno otvarati i zatvarati vrata dvorišta. Nikada, u zadnjih deset godina koliko živi na sadašnjoj lokaciji, do danas nije imala sličnih problema, tvrdi nam Rznić. Naglasila je kako i nema neprijatelja. "Pa ja pomažem drugima", naglasila je podsjetivši da radi u Domu za stare i nemoćne. Ovu situaciju povezuje s njenim političkim angažmanom, a cijeli slučaj prijavila je policiji koja će provesti istragu.

Večernji.hr

Novalja.coom