Lika nekretnine

Pijan ko ćuskija

Objavljeno: 18.03.2019

GOSPIĆ - Noću 14./15. ožujka u mjestu Glavace, Grad Otočac, nepoznati počinitelj provalio je u gospodarski objekt u vlasništvu 66-godišnjeg Otočanina iz kojeg je ukrao motorne pile.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 74 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 8 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.  Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju u Otočcu (2.26 g/kg) kod 64-godišnjeg Hrvata. On je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Najveća utvrđena brzina kretanja od 254 km/h izmjerena je u nedjelju na autocesti kada je 36-godišnji Hrvat upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području RH u trajanju od 1 mjeseca.
Tijekom proteklog vikenda evidentirana su dva pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava. Proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 11 požara na otvorenomu prostoru.

PU ličko-senjska          

Novalja.coom