Lika nekretnine

Radionice HGK i Ministarstva gospodarstva o javnoj nabavi

Objavljeno: 24.03.2019

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora nastavlja suradnju s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta u izobrazbi u području sustava javne nabave.

Programi redovnog usavršavanja, predstojećih jednodnevnih radionica Hrvatske gospodarske komore, u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave odobrilo je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Uprava za politiku javne nabave te se objavljuju u Popisu programa usavršavanja, čime polaznici stječu pravo na obnovu certifikata.

Pojedino usavršavanje provodi se na jednodnevnim radionicama od 8 nastavnih sati (8 bodova), a namijenjeno je sudionicima u postupcima javne nabave, ponajprije gospodarskim subjektima te ponuditeljima kako bi se olakšala praktična primjena odredbi novog Zakona o javnoj nabavi te omogućila razmjena iskustava i kvalitetan dijalog s predstavnicima Ministarstva. Maksimalan je broj polaznika pojedinačnog programa usavršavanja 50.

Svakom polazniku programa usavršavanja, jednodnevnih radionica HGK, Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju programa usavršavanja. 

Kada su u pitanju radionice organiziran najbliže Ličko-senjskoj županiji, onda su to:

- Zadar - 4. travnja 2019.,

- Rijeka - 16. travnja 2019.

M. K.

Novalja.coom