Lika nekretnine

Pupovac je u Nišu opet slušao o - zločinačkoj Oluji

Objavljeno: 25.03.2019

U Srbiji se danas obilježava 20 godina  od NATO bombardiranja Srbije, središnji skup na kojem se okupilo oko 20.000 ljudi održan je u Nišu, a događaju je nazočio i Milorad Pupovac.

U Nišu je tim povodom govorio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a tijekom emotivnog govora Vučić je zaplakao.

Glas mu je počeo podrhtavati kada je spomenuo Jamieja Shea, nekadašnjeg glasnogovornika NATO-a, navodeći kako je on jedan od krivaca za bombardiranje Srbije 1999. godine.

(…)

U ratnohuškačkom govoru Vučić je usporedio Jasenovac i Jadovno s ‘Olujom’. (…) Kao što oni ubijani u Jasenovcu, Jadovnu, Premilovcima, Golubnjači, Operaciji Oluja nisu bili nikakva greška već namjera nekih da nas u potpunosti unište”, ustvrdio je Vučić i zahvalio i Miloradu Dodiku na tome što voli Srbiju i na tome što je uvijek uz Srbiju.

(…)

Sve te govore u Nišu – o zločinačkoj Oluju, o agresiji NATO-a, o nepriznavanju granice na Drini i ujedinjenju srpskih zemalja – slušao Milorad Pupovac, no nije jasno je li u Niš išao kao saborski zastupnik (član vladajuće koalicije), predsjednik SNV-a ili naprosto privatno kao Srbin.

Kao zastupnik parlamenta zemlje koja je članica NATO saveza nedopustivo je nazočiti skupu na kojem se taj Savez naziva zločinačkim i agresorskim!

Kao državljanin Hrvatske – i zastupnik u Saboru – nedopustivo je nazočiti skupu na kojem se Oluja – najvažnija operacija Hrvatske vojske - naziva zločinačkom.

Pupovac to nije napravio prvi put. Slične govore slušao je i prošle godine i to upravo 5. kolovoza na dan kad je Hrvatska slavila Oluju.

Pupovac doista mrzi Hrvatsku i činjenicu da je Hrvatska samostalna država.

Maxportal.hr

Novalja.coom