Lika nekretnine

Uvođenje online prodaje ulaznica u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Objavljeno: 03.04.2019

PLITVIČKA JEZERA - Područje kojim upravlja Nacionalni park Plitvička jezera izuzetna je prirodna vrijednost Republike Hrvatske i nalazi se na liste svjetske prirodne baštine UNESCO-a. Zbog svoje iznimne ljepote i dostupnosti, isto iz godine u godinu posjećuje sve veći broj posjetitelja. Primarni zadatak ove ustanove je očuvati prirodne vrijednosti područja te omogućiti posjećivanje u skladu s tim, a da su posjetitelji sigurni i zadovoljni. Iz tog razloga ustanova je pristupila izradi Akcijskog plana upravljanja posjetitelja koji će odrediti detaljno uvjete i načine korištenja zaštićenog područja. Jedan od koraka koje isti predviđa je i izrada Internet trgovine na mrežnim Internet stranicama na domeni: https://ticketing.np-plitvicka-jezera.hr.

Internet trgovina Nacionalnog parka funkcionira tako da posjetitelj mora odabrati datum, vrijeme i ulaz na koji želi ući u park. Odrađivanjem svih koraka, on će na svoju e-mail adresu zaprimiti račun i voucher s kojim će morati doći na odabrani ulaz i ondje zamijeniti voucher za svoje ulaznice. Voucher je moguće zamijeniti 30 minuta prije i tijekom sata za koji su ulaznice kupljene.

Uprava ustanove napominje da je broj dostupnih ulaznica po satu i ulazu ograničen te preporuča svima koji namjeravaju posjetiti park da na vrijeme rezerviraju svoje ulaznice - stoji u obaviejsti Nacionalnog parka Plitvička jezera.

 

M.K.

Novalja.coom