Lika nekretnine

5. regionalni forum obiteljskog smještaja

Objavljeno: 14.04.2019

OTOČAC – Peti po redu Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac bit će održan 4. svibnja ove godine u Gackomu pučkom otvorenom učilištu u Otočcu. Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore za regiju Lika – Karlovac.

Petu godinu zaredom sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Stručni i zanimljivi predavači u svojim će izlaganjima upoznati pružatelje usluge smještaja s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu, a sve to uz primjere dobre prakse. Predavači će biti stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača bit će predstavljena iskustva na primjerima vlastite dobre prakse.

Tijekom trajanja Foruma nekoliko izlagača će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje – stoji u obavijesti Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac.

M. K.

Novalja.coom