Lika nekretnine

Gradska knjižnica Senj svojem gradu u čast

Objavljeno: 15.04.2019
U tjednu proslave Dana grada Senja 2019. godine Gradska knjižnica Senj priprema mnoštvo aktivnosti. 
 
Program kreće u srijedu, 24. travnja 2019. godine s početkom u 9.40, i to edukativnim programom Senju gradu posvećenim voljenom gradu u suradnji sa Srednjom školom Pavla Rittera Vitezovića Senj. 
 
Posebno mjesto slavljeničkoga tjedna svakako je promocija tematskog puta Crvenokose Zore istoga dana u 11.30 kada svi zajedno krećemo putevima naše Zore, a avanturu započinjemo na dnu stepenica pored gimnazije. Organizatori ovoga zanimljivog obilaska su Turistička zajednica grada Senja, Gradska knjižnica Senj i Osnovna škola S. S. Kranjčevića Senj.
 
U četvrtak, 25. travnja u 13 h u Gradskoj knjižnici Senj predstavlja se Senjski zmaj, zavičajna slikovnica Svjetlane Olujić-Tomaić i Zrinke Ostović. 
 
Veliko slavlje čeka nas u nastavku četvrtka kada započinje Noć knjige, a u goste dolazi književnik Edo Popović. Tako u 18 h počinje književna večer i promocija knjige Čovjek i planina, a sve u suradnji s NP Sjeverni Velebit. 
 
U nastavku iste večeri očekuje nas akcija Knjige od srca – humanitarna prodaja knjiga u suradnji s Humanitarnom udrugom Bura, izložba povodom 160. godišnjice rođenja senjskog književnog velikana Vjenceslava Novaka, izložba fotografija Darka Antolkovića U potrazi za frankopanskim posjedima te program Proslavimo zajedno - posudba knjiga i korištenje AV građe kroz cijelu noć, nagradna tombola, oprost zakasnine i zakuska.
U glazbenom dijelu programa nastupa Nenad Petković.
 
Vidimo se u Gradskoj knjižnici Senj!
 
GK SENJ / A. Prpić Rogić
Novalja.coom