Lika nekretnine

Objavljena imena novih zvijezda koje će nastupiti na paškom Sonus festivalu

Objavljeno: 05.05.2019

NOVALJA - Sonus festival, koji po dosadašnjem odazivu, planira svoje najuspješnije izdanje do sada, objavio je novih pet imena svjetske elektoničke scene koja će se priključiti već bogatom programu festivala.

Sedmo izdanje Sonus festivala održat će se od 18. do 23. kolovoza u klubovima na plaži Zrće kad se očekuje dolazak nekoliko tisuća posjetitelja iz više od 65 zemalja svijeta na otok Pag.

Programu se pridružio trenutno najpoznatiji britanski duo Bicep koji će po prvi puta nastupiti na Sonusu nakon više nego uspješne godine u karijeri u kojoj je duo predstavio svoj live nastup i lansirao globalno uspješan album prvijenac na Ninja Tune etiketi.

Jedan od osnivača Detroit techno pravca, Derrick May, također će po prvi put gostovati na Sonusu. Jedan od članova legendarnog trojca Belleville 3 koji su postavili temelje techno glazbe zasigurno će priuštiti posebno iskustvo za posjetitelje Sonusa.

Nastup Stephan Bodzina je prema izboru fanova bio jedan od najboljih setova Sonusa prošle godine, tako da je pozvan na festival i ove godine te se očekuje da će ovaj njemački DJ i producent opet ostaviti dojam na posjetitelje festivala pod otvorenim nebom.

Mlada Belgijanka, Charlotte de Witte rastuća je zvijezda svjetske scene koja je već prošle godine na Sonusu dokazala kako izgleda pravi party i može se i ove godine očekivati odličan set.

Još jedan novitet na programu kojega će posjetitelji Sonusa moći po prvi puta čuti u jednom od OPEN AIR klubova, je renomirani njemački producent DJ Koze poznat po svojim ekscentričnim setovima.

Festival, koji je treću godinu zaredom prema glasovima fanova, osvojio nagradu Ambasador za Najbolji hrvatski festival, održat će tijekom 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i ugostiti imena koja trenutno vladaju svjetskom elektroničkom scenom.

L.B.

Novalja.coom