Lika nekretnine

Budi i ti dio igre! Coca-Cola Cup 17. svibnja u Senju

Objavljeno: 15.05.2019
U sklopu Sportskih igara mladih, najvećega i najmasovnijega natjecanja mladeži u regiji, održat će se kvalifikacijski malonogometni turniri u Ličko-senjskoj županiji, poznatiji kao Coca-Cola Cup. 
 
Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa. Rekordnu 2018. godinu obilježilo je više od  32.000 igrača na nogometnim terenima diljem Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine održati u čak 100 gradova.
 
Turnir će se održati u tri grada Ličko-senjske županije prema već ranije najavljenom rasporedu – Senju, Otočcu i Gospiću.
 
U Senju će se turnir održati u petak, 17. svibnja 2019. na pomoćnom igralištu Rekreacijskog-sportskog centra Tenis s početkom u 17 h. Turnir će se igrati u dvije kategorije U-15 (igrači rođeni 01. 01. 2004. godine i mlađi) i U-18 (igrači rođeni 01. 01. 2001. godine i mlađi).
 
Voditelj Coca-Cola Cupa Senj Jure Prpić kazao je kako se na senjski Coca-Cola Cup prijavilo 6 ekipa iz Ličko-senjske županije, a najbolji će snage odmjeriti na završnici u Otočcu 5. lipnja 2019. godine. Velika državna završnica na rasporedu je u kolovozu u Splitu.
 
U slučaju vremenskih neprilika turnir će se igrati u Sportskoj dvorani Robert Barbić-Beli u Senju, a ovim malonogometnim jednodnevnim turnirom simbolično započinje senjska malonogometna proljetno-ljetna priča koja se nastavlja Malonogometnim turnirom Tenis 2019. godine.
 
A. V. / Foto: Coca-Cola Cup
Novalja.coom