Lika nekretnine

Dječji vrtić Travica Senj na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića 22. svibnja

Objavljeno: 20.05.2019

22. svibnja (srijeda) na stadionu “Blatuša” u Mukinjama održat će se Olimpijski festival dječjih vrtića Ličko-senjske županije. Organizator Festivala je Zajednica sportova Ličko-senjske županije u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, a ovogodišnji domaćin je Dječji vrtić Slapić iz Korenice. Program započinje u 10:30 sati prema sljedećem rasporedu:

do  10:20 Okupljanje na stadionu „Blatuša“ - Mukinje
10:30 Formiranje kolona za svečani mimohod
10:40 Svečano podizanje zastave, himna RH i paljenje olimpijskog plamena
10:50 Službeni početak natjecanja
 
Prvi dio natjecanja sastoji se od trčanja na 50 m, skoka u dalj s mjesta te bacanje loptice u dalj, dok drugi uključuje štafetu 4x25 m i mali nogomet.
 
U 13 i 50 predviđen je završetak natjecateljskog dijela, ceremonija proglašenja najboljih rezultata te dodjele nagrada i diploma, a zatim slijedi svečano zatvaranje ovogodišnjeg Olimpijskog festivala.
 
Na ovogodišnjoj Olimpijadi sudjeluje 7 vrtićkih ekipa, i to: DV „Carić“, DV „Ciciban“, DV „Medo“, DV „Pahuljica“, DV "Tratinčica“, DV „Travica" i DV „Slapić", koje će se udružiti u zajednički svečano mimohod noseći transparente kao simbol svojega vrtića. 
 
Ravnateljica Dječjeg vrtića Travica Senj Dubravka Glavaš kazala je kako senjski vrtićarci jedva čekaju polazak na Olimpijadu, a putuje ih 29, i to mahom predškolske djece, a u pratnji su odgajatelji i pedagoginja. Prema najavama, očekuje ih lijepo vrijeme, a na natjecanje idu hrabro i odvažno uz geslo "I ja ću biti olimpijac!"
 
Senjskim olimpijcima želimo puno uspjeha!
 
OFDV, A.V. / Foto: DV Travica Senj
 
 
 
 

 

Novalja.coom