Lika nekretnine

Prijeti li se on, prijeti!

Objavljeno: 29.05.2019

GOSPIĆ - 27. na 28. svibnja na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, te četiri prometne nesreće.  

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim Senjaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je nedjelju u poslijepodnevnim satima u Senju prijetio smrću 43-godišnjaku, 36-godišnjakinji te 16-godišnjaku iz Senja. On je uhićen i doveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave primorsko-goranske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Od 20. do 25. travnja u mjestu Papuča, grad Gospić, nepoznati je počinitelj ukrao iz obiteljske kuće u vlasništvu 59-godišnjeg Zadranina kućanska pomagala i veću količinu alata. Policija traga za počiniteljem, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Senja, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (3) i Novalje (1).       

PU ličko-senjska                                                                                                                                                                                     

 

Novalja.coom