Lika nekretnine

Tomo Bukovac-Butina novi/stari predsjednik RK IPA Ličko-senjska

Objavljeno: 02.06.2019

KUTEREVO - Dana 31.svibnja 2019.godine s početkom u 18,30 sati, u Vatrogasnom domu u Kuterevu održana je izvještajno-izborna skupština RK IPA Ličko-senjske. Prije početka rada skupštine kod crkve ispred Spomenika braniteljima iz Domovinskog rata zapaljene su svijeće i odana počast, a riječi molitve predvodio je preč.Mario Vazgeč duhovnik udruge. 

Nakon utvrđivanja kvoruma za pravovaljan rad Skupštine izabrano je radno predsjedništvo i zapisničar te je skupština nastavila s radom. Izvješće za predhodno razdoblje je podnio predsjednik Tomo Bukovac-Butina kao i za čitavo razdoblje od četiri godine koliko je na čelu RK IPA. Bukovac se osvrnuo na sami početak i na razna podmetanja i pretumbacije u Klubu, te na odlijev većeg broja članova, da bi sada ponovno bio veći interes za učlanjivanje i aktivan rad u RK IPA Ličko-senjska. Bukovac je govorio i o financijskom stanju udruge te kazao kako posluje pozitivno i na zdravim je temeljima, te pohvalio glavnog tajnika Darka Nekića koji je uspio srediti članstvo u udruzi i pribaviti veći broj ugovora gdje članovi IPA-e ostvaruju popuste u raznim muzejima, ustanovama, trgovinama...zahvalio se načelniku Policijske uprave Ličko-senjske na pruženoj ruci suradnje i podrške.

Načelnik PU Ličko-senjska Josip Biljan pozdravio je sve okupljene članove i kazao kako je i on dugogodišnji član IPA-e, te da je upoznat s bivšim problemima oko rada i funkcioniranja RK IPA Ličko-senjska te obećao dobru suradnju između njega kao načelnika i cijelog Upravnog odbora bez uplaitanja u rad IPA-e jer je to udruga građana ( Međunarodna policijska udruga) koja okuplja umirovljene i aktivne djelatnike policije te službenike i namještenike iz pravosuđa. Zaželio je uspješan rad Skupštini i izbor kvalitetnih članova koji će RK još bolje voditi.

Izaslanik predsjednika IPA Hrvatske Sekcije Miljenka Vidaka i član Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije zadužen za susrete i putovanja Ivan Bižanović pozdravio je sve prisutne, izrazio pozdrave i čestitke predsjednika Vidaka te istog opravdao zbog izvanrednih okolnosti na kojima mora biti ikao je imao u kalendaru dolazak na Skupštinu IPA Ličko-senjsku, zaželio uspješan rad Skupštine i progovorio o dobroj suradnji RK IPA Ličko-senjska i IPA Hrvatske Sekcije, o zavidnim rezultatima u sportu koje ovaj klub ostvaruje i pozvao na još bolju suradnju.

Tako su u Upravni odbor izabrani: Tomo Bukovac-Butina, Robert Katalinić, Darko Nekić, Ivica Dapčić, Ivan Bižanović, Danijela Kruljac, Jure Strika, Ivica Pavičić i Željko Odorčić. 

Novi / stari predsjednik je Tomo Bukovac - Butina, zamjenik Rober Katalinić, glavni tajnik Darko Nekić, potpredsjednici Željko Odorčić - sport, Ivica Pavičić - putovanje, Ivan Bižanović - marketing.

Sud časti: Predsjednik Jurica Butković, članovi Tihomir Starčević i Milan Štefančić

Nadzorni odbor: Predsjednik Ivica Dapčić,  članovi Denis Rukavina i Nikola Špoljarić

Zamjenica glavnog tajnika i blagajnica: Silvana Nekić

Likvidator: Mihaela Mudrovčić 

Odlikovanja su uručili izaslanik predsjednika IPA Hrvatske Sekcije Ivan Bižanović, predsjednik RK IPA Ličko-senjska Tomo Bukovac-Butina i glavni tajnik RK IPA Ličko-senjske Darko Nekić. Uz odlikovanja nagrađenima je uručena i skulptura kule Nehaj dar TZ Senja. 

 

ODLIKOVANI 

Zlatna plaketa: Josip Biljan i Robert Katalinić

Zlatni znak: Željko Odorčić, Jurica Butković, Nikola Špoljarić i Dragan Klobučar

Srebrni znak: Ivica Dapčić

Brončani znak: Mihaela Mudrovčić i Božo Perišić ( odlikovanje preuzeo Načelnik PU Ličko-senjske koji će osobno uručiti te iskazao zadovoljsto što može uručiti odlikovanje IPA-e dragoj kolegici i vrlo vrijednoj suradnici Mihaeli kao i kolegi Perišiću )

U ime nagrađenih zahvalio se načelnik PU Ličko-senjske Josip Biljan, potpuno ganut sa suzom na oku u emotivnom govoru iz srca je govorio o članstvu i aktivnostima IPA , te kazao da će se zauzeti da do iduće godine u članstvu bude duplo više članova. 

I.B. 

Novalja.coom