Lika nekretnine

Ne škodi malo parfema, satova, robice ...

Objavljeno: 03.06.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (od 31. svibnja do 3. lipnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, osam prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

U subotu u Novalji, nepoznati počinitelj je:

  • provalio u apartman iz kojega je ukrao prijenosni zvučnik, parfeme, ručne satove, odjevne predmetne i novac, na štetu osam Austrijanaca i jednog Rumunja,
  • na plaži Zrće ukrao mobitel u vlasništvu 28-godišnje Riječanke.

Noću 1./2. lipnja u Brinju je nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz koje je ukrao za sada neutvrđenu količinu cigareta.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će nadležnima državnima odvjetništvima biti podnijete kaznene prijave.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Otočca (1), Korenice (1), Senja (1), Karlobaga (1) i Novalje (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tomu periodu utvrđeno je ukupno 37 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i šest prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je u subotu u Prijeboju kod 57-godišnjeg Bosanca (1.76 g/kg). On je isključen iz prometa, te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je na području Gospića drskim ponašanjem i tučnjavom. Protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

PU ličko-senjska

Novalja.coom