Lika nekretnine

Slatkih li financijskih prijevara

Objavljeno: 07.06.2019

GOSPIĆ - Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom i 37-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprave. 30-godišnjakinja se sumnjiči da je od 18. srpnja 2014. godine do 1. rujna 2017. godine kao djelatnica u jednoj osiguravajućoj kući sklopila ponude automobilskog kaska i osiguranja u pomorstvu, zrakoplovstvu i transportu, nakon čega je stornirala ponude i zadržala novac za sebe, čime je oštetila 55-godišnjaka i 66-godišnjakinju iz Gospića. Potom se sumnjiči da je 2. veljače 2018. godine sklopila policu kasko osiguranja na ime 39-godišnjakinje iz Gospića bez njenog znanja i prisustva, te u policu kasko osiguranja unijela neistinite podatke i svojim potpisom omogućila izradu police s neistinitim sadržajem, a 37-godišnjak se sumnjiči da je isto napravio 22. siječnja 2018. godine s podacima 29-godišnjakinje iz Gospića. Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer u 11.30 sati na križanju Zagrebačke i Budačke ulice u Gospiću dogodila se prometna nesreća kada je 46-godišnji Otočanin upravljao teretnim automobilom Zagrebačkom ulicom i kada se upalilo zeleno svjetlo na semaforu, počeo skretati u desno, a da se nije zaustavio i propustio pješake koji su bili na pješačkom prijelazu, te je prednjim desnim dijelom automobila udario u 57-godišnjeg pješaka koji je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Jučer je građanin iz Gospića dragovoljno predao 44 komada raznog streljiva i dvije ručne bombe, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

Novalja.coom