Lika nekretnine

TOMAC: U Hrvatskoj još djeluje moćna peta kolona, koja nas gura u novo zajedništvo sa Srbijom

Objavljeno: 13.06.2019

 (…)

Hrvatska nastala u herojskom Domovinskom ratu s vrlo jasnim nacionalnim i vjerskim identitetom, sa svojom kulturom, tradicijom, s privrženošću obitelji i vrijednostima života utemeljenih s Deset zapovijedi Božjih velika je smetnja takvom globalizmu i zato je na posebnom udaru i iznutra i izvana.

Dakle, radikalni individualizam i ateističko-liberalni kapitalizam želi bez kompromisa u Hrvatskoj nametnuti ateističko liberalni svjetonazor u kojem nema mjesta nizašto što jača i razvija emocije kod čovjeka. Nema mjesta ni za obitelj kao temelj društva niti za nacionalni identitet i ponos niti za Katoličku vjeru. Zato nije slučajno što je u Hrvatskoj najjači napad na nacionalnu državu, na Katoličku crkvu i obitelj, odnosno na nacionalni identitet hrvatskog naroda.

Radi se strašni pritisak da se sruši sve ono veliko što je hrvatski narod napravio u Domovinskom ratu kako bi se stvorila pretpostavka za nekakvu drugačiju Hrvatsku, kako bi se vratile neke stare vrijednosti. Zato se ponovno veličaju Tito i titoizam. Brane se komunistički zločini, želi se umjesto Domovinskog rata, kao temelja Hrvatske, nametnuti komunistički antifašizam kako bi se opet otvorio prostor za neke oblike balkanskog zajedništva.

 (…)

Najveći problem je što je Tuđmanov HDZ kao stožerna stranka hrvatskog naroda počeo napuštati svoje kršćanske temelje i propagirati kao državnu politiku ateističko- liberalistički svjetonazor. Zbog toga je došlo do velikog sukoba unutar HDZ-a, zbog velikog otpora naroda prihvaćanju Istanbulske konvencije pa i Marakeške i zbog obrazovne reforme, zbog nepoštivanja zahtjeva za referendumima. U takvoj situaciji umjesto da ispituje zašto je loše prošao HDZ bi morao dobro proučiti povijesnu propovijed kardinala Josipa Bozanića u Katedrali na misi u čast proslave Dana hrvatske državnosti jer njegova propovijed nije samo jasna vizija, jasna orijentacija zašto se trebaju zalagati katolici i hrvatski domoljubi, nego je cjelovita i duboka analiza hrvatskog društva i definiranje deset bitnih načela na kojima se treba temeljiti hrvatsko društvo.

(…)

Ako HDZ želi vratiti povjerenje naroda, a za budućnost Hrvatske to je nužno, onda se mora istinski vratiti na demokršćanstvo, ne na riječima nego na djelima. Onda mora poništiti zaključke svoje Vladine Komisije koja je ozakonila strašnu laž i krivotvorinu da su u Vukovaru oni koji su nosili crvenu zvijezdu petokraku, koji su masovno ubijali i stvarali masovne koncentracijske logore bili pozitivni i bili antifašisti, a da su mladići (HOS-ovci) koji su uz poklič 'Za dom spremni' žrtvovali svoje živote za demokratsku i slobodnu Hrvatsku, kako je i stvorena, bili navodno ustaše i fašisti.

To je potrebno učiniti jer je jasno da Srbija nije odustala od velike Srbije, da i dalje vrlo sustavno sotonizira i hrvatski narod i hrvatsku državu, ne samo Tuđmanovu nego i današnju. Da i dalje u Hrvatskoj djeluje moćna peta kolona koja nas na razne načine gura u novo zajedništvo sa Srbijom.

(…)

Direktno.hr

Novalja.coom