Lika nekretnine

Sve je spremno za Malonogometni turnir Tenis Senj!

Objavljeno: 17.06.2019
Sve je spremno za ovogodišnje izdanje Malonogometnog turnira Tenis Senj koji će se pod Kulom Nehaj održati na senjskom RSC Tenisu od srijede 19. lipnja do nedjelje 23. lipnja kad su na rasporedu finala po kategorijama.
 
Ove sezone na senjski turnir su se prijavile 33 malonogometne momčadi iz cijele Hrvatske. Najbogatiji program očekuje nas u konkurenciji seniora u kojoj će nastupati 15 momčadi, a naslov prvaka branit će momčad Pimonta koja je prošle godine slavila u finalu protiv Dinocopa.
 
Na veteranskom turniru zaigrat će osam momčadi, a senjska momčad Cimpa Rampa prošlogodišnji je pobjednik te će ovog ljeta pokušati obraniti svoju titulu.
 
Turnir za mlađe kategorije podijeljen je u dva dijela. U konkurenciji do 13 godina (U13) nastupat će pet momčadi, dok će u konkurenciji do 15 godina (U15) nastupiti deset momčadi.
 
Prva utakmica na rasporedu je u srijedu u 18:20 sati na glavnom terenu, a turnir će otvoriti momčadi MNK Lopara i Fran Krsto Frankopan iz Kraljevice.
 
Neće se Tenis svesti samo na atraktivan sportski događaj, već će se posjetitelji moći dobro zabaviti uz glazbu uživo te razne popratne sadržaje.
 
 
Podsjetimo, Malonogometni turnir Tenis Senj prošle se godine u velikom stilu vratio na kartu ljetnih sportskih događanja u Hrvatskoj. Malonogometni majstori iz Senja, ali i cijele Hrvatske u Senj su donijeli kvalitetan nogomet kakav već dugo nije viđen na senjskim turnirima.
 
Ove se godine slavi i 55. godišnjica osnivanja turnira koji je prvi put zagran 1964. godine. Malonogometni turnir Tenis Senj organiziraju MNK „Alumnus“ kao vodeći član organizacije te Društvo Senjana u Zagrebu i prijatelja Senja „Nehaj” kao član organizacije, a pokrovitelji su Grad Senj i Turistička zajednica Grada Senja. Ukupni nagradni fond je 55 000 kn. 
 
Vidimo se na Tenisu!
 
MNTT TENIS SENJ
Novalja.coom