Lika nekretnine

Turistički sporazum TZ Ličko-senjske županije i kineske provincije Shanxi

Objavljeno: 23.06.2019

ZAGREB - Kineska pokrajina Shanxi u Zagrebu je hrvatskom tržištu predstavila svoju bogatu kulturnu i turističku ponudu. Potpisani su novi sporazumi koji približavaju kineski i hrvatski turizam. U vrijeme ovog događanja Turistička zajednica Ličko-senjske županije potpisala je i Sporazum o turističkoj suradnji te se tako pozicionirala kao partner ove bogate kineske pokrajine.

Naime, Ured za kulturu i turizam provincije Shanxi i Kinesko-hrvatska udruga za kulturnu i gospodarsku suradnju organizirali su konferenciju o turističkoj suradnji Kine i Hrvatske. Konferencija je održana jučer u kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin.

Sporazum je potpisao direktor Turističkog ureda Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević s čelnikom provincije Shanxi. Ovime Turistička zajednica Ličko-senjske županije omogućuje intenzivniju turističku suradnju s ovom kineskom provincijom koja broji čak 37 milijuna stanovnika. Velik je to turistički potencijal, a za turističke djelatnike naše županije i velika prilika i obveza.

M.K.

Novalja.coom