Lika nekretnine

Vidimo se sljedećeg ljeta na Tenisu u Senju!

Objavljeno: 26.06.2019
Malonogometni turnir Tenis Senj 2019 pomaknuo je granice ove godine. Prvi put je uživo na televiziji išao prijenos uživo utakmice, a broj momčadi koje su sudjelovale povećao se na 38, baš kao i broj gledatelja.
 
Kvaliteta samog nogometa i organizacija bila je na vrhunskoj razini, a velik pomak u zabavnom dijelu bio je Kids Corner u kojem su se mogli zabavljati najmlađi. Svirke uživo nadopunile su sportsko-zabavni doživljaj na Tenisu.
Evo što su rekli organizatori nakon turnira:
 
Milan Martulaš, član organizacijskog odbora: “Što se tiče samog dijela turnira, vrlo smo zadovoljni. Povećali smo broj momčadi ove godine na 38 i kvaliteta nogometa bila je stvarno na vrhunskoj razini. Mogli smo gledati na Tenisu ove godine vrhunski nogomet s puno golova i atraktivnih poteza s odličnim igračima od kojih su neki i hrvatski te BiH reprezentativci. Sudjelovalo je više od 300 natjecatelja, a prosječna posjećenost po danu bila je oko 700 ljudi, što je znak da u Senju postoji veliko zanimanje za ovakav tip događanja. Nažalost, vrijeme nas ni ove godine nije poslužilo. U subotu kad se igralo najviše utakmica smo se morali preseliti u dvoranu. “
 
“Što se tiče budućnosti, najprije ćemo rezimirati ovu godinu i napraviti pripremu planova za sljedeću godinu. Kako nam ugovor traje još godinu dana, vidjet ćemo s Gradom ima li interesa s njihove strane da se taj ugovor produži. Zahvaljujem svim sponzorima i partnerima te posebno volonterima koji su svojim radom i trudom priveli uspješno ovaj turnir kraju. Hvala i Gradskom kolmunalnom poduzeću koje nam je dalo veliku podršku u organizaciji. Hvala Novom listu i Radio Senju za koje se nadam da ćemo nastaviti suradnju. Također, zahvaljujem našem generalnom sponzoru Zagrebačkoj pivovari na kompletnoj tehničkoj i operativnoj podršci.”
 
Ante Gregović, član organizacijskog odbora: “Dobili smo velik broj pozitivnih reakcija na turnir. Drago nam je bilo vidjeti ljude koji su došli u tolikom broju. Kiša je malo sve pokvarila, ali uspjeli smo se snaći. Ove godine zabavni program je bio odličan, after partyji su bili odlični, a najmlađi su se mogli zabavljati u Kids Corneru koji se pokazao kao pun pogodak. sljedeće godine spremamo nova iznenađenja i nadamo se još boljem turniru nego što je bio ove godine. Želja nam je da turnir raste iz godine u godinu.”
 
Turnir ne bi bio moguć bez pomoći sponzora i donatora, ali ni vrijednih volontera koji su svojim nesebičnim zalaganjem omogućili da Tenis i ove godine bude na visokoj razini.
 
Zahvaljujemo spornzorima i donatorima turnira:
Restoran Zagreb
Restoran Martina
Konoba Ivka
VIA d.o.o
GKD d.o.o. Senj
VIO d.o.o. Senj
Restoran Tropicana
Restoran Stari Grad
Cvjećarna Maja
TUO Pogrebnik
Zagrebačka Pivovara
Novi list
Radio Senj
Sportska televizija
Orion Reklame
Leagues & Tournaments
Jamnica
Hell
Alpas Hrvatska
Meteora Produkcija
Trofeji.hr
Elektro-energetika
Dama drvo
Pilana Krasno
Bekament
Elin Video Design
 
Hvala i volonterima koji su se pobrinuli da se turnir održi na visokoj razini: Robert Katalinić, Milivoj Kren, Nikola Čupić, Damir Nekić Daca, Karlo Zrinski, Tomislav Lončarić, Kristina Špoljarić, Nika Cvitković, Tomislav Prpić, Miro Prpić, Filip Prpić, Matija Katalinić, Milan Martulaš, Ante Gregović, Marin Karadžija, Željko Tomljanović Beli, Toni Žunić i Branko Svast.
 
Malonogometni turnir Tenis Senj 2019 organizirao je MNK „Alumnus“ kao vodeći član organizacije te Društvo Senjana u Zagrebu i prijatelja Senja „Nehaj” kao član organizacije, a pokrovitelji su Grad Senj i Turistička zajednica Grada Senja.
 
Hvala svima još jednom i vidimo se na još boljem turniru MNT Tenis 2020. godine!
 
MNT TENIS SENJ / Foto: Miro Martulaš

 

Novalja.coom