Lika nekretnine

Kazališnom predstavom u senjskoj knjižnici startala ovogodišnja "Srijeda za 5"

Objavljeno: 11.07.2019

SENJ - Jučer je u Gradskoj knjižnici Senj startao ovogodišnji ciklus ljetnih radionica i druženja za djecu „Srijeda za 5“.

Na našu knjižničnu plažu doslovce ni iglica nije mogla stati, djeca su nas posjetila u velikom broju kako bi uživala u zabavnoj i poučnoj predstavi zagrebačkog kazališta „Smješko“ pod nazivom „Znakovi za najmanje! Sjajna Mirta Zečević i njezina „prometna ekipa“ djeci su na zanimljiv i veseo način predstavili prometna pravila pa smo svi zajedno mnogo toga naučili i ponovili o prometu uz naglasak da u prometu moraju biti jako pažljivi i pješaci i vozači. Djeca su aktivno sudjelovala u predstavi te velikim pljeskom ispratila ovu divnu predstavu koja je ispunila sva naša i dječja očekivanja.

Hvala dječici na dolasku! Vidimo se ponovno iduću srijedu, 17. srpnja u 11 sati na radionici „Ljeto, ljeto svuda oko nas“.

Bit će čitanja, razgovora i igara s temom ljeta i mora, a  izrađivat ćemo i ukrase s morskim i ljetnim motivima. Uz to, voditeljicama Ivani i Ani pridružit će se i naša draga kolegica i umjetnica Zrinka Ostović koja će s djecom voditi radionicu stripa s morskom tematikom.

Vidimo se uskoro !

 

Raspored nadolazećih radionica:

2.SRIJEDA ZA 5: srijeda, 17. srpnja 2019. g-11 sati

Radionica „Ljeto, ljeto svuda oko nas“

Čitanje, razgovor i igre s temom ljeta i mora te izrada ukrasa s morskim i ljetnim motivima plus radionica stripa.

3.SRIJEDA ZA 5: srijeda, 24. srpnja 2019. g-11 sati

Kazališna predstava zagrebačkog dječjeg kazališta Smješko  „Ninin svijet mjehurića“

Riječ je o dječaku, koji otkriva svijet, gledan kroz mjehurić sapunice, na čijem putu nailazi na «mala i velika iznenađenja». Kroz svoje higijenske navike i nadimak „Zmazanko“, Nino djecu uvodi u svijet mašte, odrastanja, pravilne higijene i zdrave ishrane.

4.SRIJEDA ZA 5: srijeda, 31. srpnja 2019. g-11 sati

Radionica „Igrajmo se zajedno“. Zabavno-edukativna natjecanja u znanju i vještinama

 

A.P.R. 

 

Novalja.coom