Lika nekretnine

Sletio s ceste i poginuo

Objavljeno: 16.08.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog blagdana (14.-16. kolovoza) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, 11 prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira. 

Od 10. do 14. kolovoza je u Vrhovinama nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 47-godišnje Kostrenke, iz koje je ukrao razni alat.

Jučer popodne u Karlobagu je nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil iz kojeg je ukrao torbicu s osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu dvoje Talijana.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom, a dogodila se noćas u 3.50 sati u Kompolju kada je za sada neutvrđeni vozač upravljajući osobnim automobilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio van kolnika i udario automobilom u stablo. Na mjestu događaja je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo 38-godišnji Otočanin, dok je 32-godišnji Švičanin teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u KBC Rijeka.

Tri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića, Korenice i Novalje. U njima su tri osobe lakše ozlijeđene.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Novalje (4) i Otočca (3).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su omalovažavanjem ili vrijeđanjem službenih osoba, te svađom i vikom na području Karlobaga. Protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

PU ličko-senjska

Novalja.coom