Lika nekretnine

Katarina Mamić - Miss Hrvatske 2019.

Objavljeno: 01.09.2019

Katarina Mamić iz Smiljana osvojila je titulu Miss Hrvatske 2019. na finalu održanom jučer u Malom Lošinju. 22-godišnja Katarina predstavnica je Ličko-senjske županije i  28. hrvatska ljepotica koju Lijepa naša šalje na ovaj izbor ljepote.

Prva pratilja je 19-godišnja Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela 21-godišnja Iva Mijolović iz Zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti je prema vašim glasovima (izboru čitateljica portala žena.hr) osvojila Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

22 članova žirija ocjenjivalo je djevojke prvi puta kada su izašle u kolekcijama Galko i Lella Desing, i drugi put kad su pistom prošetale u šarenim kreacijama našeg dizajnera Zorana Aragovića. Pet djevojaka imalo je direktan ulazak u superfinale jer su osvojile prvo mjesto u kategorijama na pripremama koje su održale početkom kolovoza u Top termama Topusko.

Tada se pobjedom u kategoriji Sport&Fitness među osam najboljih plasirala Miss Zadarske županije Iva Mijolović, Top Model je osvojila  sadašnja misica Katarina Mamić, a Lara Brkićkategoriju Talent. Prvo mjesto u kategoriji Intervju pripalo je Rei Rebeci Plišić, a pobjedom u kategoriji Multimedija mjesto u superfinalu osigurala je Sara Siladji.

Nakon što su svi glasovi zbrojili, znale su se svih osam superfinalistica. Osim Katarine, Sare, Lare, Ree i Ive, za mjesto najljepše, u konkurenciju su ušle i Esmeralda Slaviček, Helena Čatić i Marija Rogić. Djevojke su zadnji izlazak imale u večernjim haljinama Ivice Skoke, nakon čega je žiri finalnim glasovanjem odlučio da će ove godine najljepšom Hrvaticom biti okrunjena Katarina Mamić.

 

I.B.

Foto: Boris Mataković

Novalja.coom