Lika nekretnine

Samo po gasu - 233 km/h na autocesti A-1

Objavljeno: 04.09.2019

U protekla 24 sata (3./4. rujna 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri prometne nesreće.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Korenice (2) i Novalje (1).

Jučer su policijski službenici zaustavili:

- u Vranovači teretno vozilo kojim je upravljao 57-godišnjak iz Trstenika. Izvršenom provjerom utvrđeno je da vozilom upravlja za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja teretnim vozilom, a vozačka oduzeta zbog nesposobnosti upravljanja vozilom. Vozač je isključen iz prometa, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

- na autocesti A-1, kod čvora Sveti Rok, osobni automobil kojim je upravljao 22-godišnjak iz Korenice, koji je alkotestiran te mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1.14 g/kg. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 2 mjeseca.

- na autocesti A-1, na području Gospića, osobni automobil kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a utvrđena mu je brzina kretanja od 233 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole „B“ kategorije u trajanju od 1 mjeseca na teritoriju Republike Hrvatske.

 

PU ličko-senjska 

 

 

Novalja.coom