Lika nekretnine

Izgorio autobus, fizički napad i nešto malo krađe

Objavljeno: 12.09.2019

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (10./11. rujna) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, tri prometne nesreće i požar na autobusu.

U subotu, 24. kolovoza 2019. godine, nepoznati počinitelj je iz autobusa koji je prometovao na relaciji od Zagreba do Makarske, ukrao torbicu s osobnim dokumentima i mobitelom u vlasništvu 23-godišnjakinje iz Svete Nedelje. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2) i Korenice (1).

Jučer oko 12 sati u mjestu Vrelo Koreničko, uslijed samozapaljenja instalacija u predjelu motora izbio je požar na autobusu u vlasništvu pravne osobe iz Poreča. U autobusu se u trenutku izbijanja požara nalazilo 40 putnika, koji u požaru nisu ozlijeđeni.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac u ponedjeljak, 9. rujna oko 23.30 sati zaprimili su dojavu 30-godišnjaka iz Ličkog Lešća koji je prijavio da su ga nekoliko metara od njegove obiteljske kuće fizički napale tri nepoznate muške osobe. Policija utvrđuje sve okolnosti i činjenice vezane uz ovaj događaj, uz napomenu da 30-godišnjak nema vidljivih ozljeda, te je odbio liječnički pregled.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom