Lika nekretnine

Čak devet prometnih

Objavljeno: 03.10.2019

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (2./3. listopada) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je devet prometnih nesreća. 

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se jučer u 14.33 sati na cesti kod Ažić Lokve, kada je 45-godišnji Mađar upravljao motociklom te udario u motocikl ispred sebe, uslijed čega 45-godišnjak pada s motocikla i teško se ozljeđuje.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Korenice (2), Otočca (1), Donjeg Lapca (1) i Novalje (1). 

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.
 
U tom periodu utvrđeno je ukupno 28 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 3 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.
 
Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Brinju kod 21-godišnjaka iz Brinja (1.28 g/kg).

PU ličko-senjska

Novalja.coom