Lika nekretnine

1 : 6 u korist prometnih nesreća

Objavljeno: 28.10.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (25.-28. listopada) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo i šest prometnih nesreća.

Od 25. listopada do 26. listopada u Doljanima je nepoznati počinitelj nepoznatim predmetom ozlijedio domaće životinje u vlasništvu 30-godišnjeg Otočanina, te su uslijed zadobivenih ozljeda uginula dva konja, dok su tri konja, dvije krave i jedno tele ozlijeđeni. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Evidentirane su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Karlobaga. U njima je jedna osoba teško ozlijeđena, a četiri lakše ozlijeđene.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u subotu u 13.20 sati u Barić Dragi kada jer 41-godišnji Zagrepčanin motociklom pao na kolnik i teško se ozlijedio.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Korenice, Senja i Karlobaga.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 49 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 4 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je sinoć u Otočcu kod 33-godišnjeg Tuheljčanina (2.28 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom