Lika nekretnine

Zlatna medalja za sir Runolist, također i za Škripavac

Objavljeno: 17.11.2019

OTOČAC – Uvijek čovjeka poraduju uspjesi naših gospodarstvenika, a trebali bi i više u odnosu na neke druge aktivnosti koje su u medijima (zasluženo ili nezasluženo) svakako prisutnije. Poznato je da tvrtki Tomaić-Commerce d.o.o. iz Otočca, odnosno njegovoj Sirani Runolist, ovo nije prva nagrada, jedna je od brojnih dobivenih u zemlji i svijetu, no svaka nova nagrada svjedoči da ta tvrtka, koja je napunila 20 godina poslovanja, i nadalje drži visoke standarde što se tiče kvalitete svojih proizvoda, da ne popušta, a to nije nimalo lako, dapače. Jer lako je kraće vrijeme imati izvrsnu kvalitetu nečega, rekli bismo da to može svatko, ali održavati je, čak i poboljšavati kroz dugi niz godina, a to baš ne može svatko.

Tako je Sirana Runolist na netom održanomu 17. Gospodarskom sajmu – sajmu sira u Grubišnom Polju dobila zlatnu medalju za sir Runolist. A ta nagrada nije dobivena tek tako, ocjenjivanje kvalitete sireva je bilo pod patronatom zavoda za mljekarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Ova nagrada je dobivena nedavno, no nešto ranije su bili održani 14. Dani sira u Daruvaru. I na ovom sajmu je Sirana Runolist dobila zlatnu medalju za sir Škripavac.

Eto, tako to rade oni kojima je stalo do poslovanja i kvalitete proizvoda.

M. K.  

Novalja.coom