Lika nekretnine

4. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu

Objavljeno: 30.11.2019

OTOČAC - Žene koje pokreću Hrvatsku gošće su četvrte po redu međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu simboličnog imena „Žene i točka“ koja će se održati 6. prosinca u Otočcu. A organizira je Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac.

Jednodnevna konferencija na jednomu mjestu okupit će uspješne poslovne žene iz Hrvatske i inozemstva u sklopu sada već tradicionalnog networking eventa koji iz godine u godinu donosi pozitivne poslovne rezultate. Konferenciju ove godine čine tri raznolika panela na kojima će govoriti ukupno 16 vrsnih poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva, koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva - od izdavaštva, preko konzaltinga do hrane.

Prvi panel “Iza svake uspješne žene stoji… žena” donosi priče čak 6 poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva i njihova razmišljanja o međusobnoj suradnji, raznim oblicima umrežavanja te institucionalnoj i drugoj podršci ženama u pokretanju posla, jačanju vještina, znanja i obrazovanja u najširem smislu.

Drugi panel naziva “ČUVARICE BAŠTINE – može li briga o baštini biti uspješna poslovna priča?” okupiti će 5 hrvatskih i inozemnih poduzetnica koje će iz vlastitoga iskustva pokazati kako baština i poduzetništvo idu ruku pod ruku i mogu tvoriti inspirativnu priču – lokalno, nacionalno, ali i internacionalno.

Treći panel naziva “ONE TO MOGU– snaga žena i njihov utjecaj u poslovnom svijetu” pokazati će kako 5 hrvatskih i inozemnih poduzetnica svojim uspješnim pričama svakodnevno mijenja svijet najrazličitijih grana poduzetništva. 

Produktivan dan zaokružiti će Tamara Kajari večernjom promocijom knjige “Ne daj hrpi da te iscrpi”, dok će se jutro nakon konferencije u partnerstvu s Women in Adria održati Networking breakfast na temu “Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke“.

M.K.

 

Novalja.coom