Lika nekretnine

Poziv na sudjelovanje za „Networking breakfast“

Objavljeno: 03.12.2019

OTOČAC - Women in Adria u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Otočac poziva sve zainteresirane na Networking breakfast. Bit će to 7. prosinca (subota) u 9 sati u hotelu Zvonimir u Otočcu.

Networking Breakfast je prepoznatljivo događanje koji Woman in Adria održava već šest godina, a drugo je koje se održava u Otočcu. To je ujedno i događanje s najviše interakcije, gdje se nitko ne boji postaviti pitanja i dobiti konkretne odgovore i savjete stručnih predavača.

Pogleda li se klasičan radni dan jedne zaposlene žene ili poduzetnice, ponekad izgleda kao pravi kaos. Kako nakon takvih dana biti ispunjena i uspješna u poslu? Kako uspješne i vrhunske poduzetnice stignu sve? Kako se nose sa stresom i donesu jako puno odluka u jednom danu? Danas više nije tajna da uspješni poduzetnici, poslovni ljudi i korporacije u Hrvatskoj i u svijetu uvelike koriste razne antistres tehnike i tehnike razvoja intuicije kako bi bili smireni, koncentrirani, fokusirani, kreativni i efikasni. Mentalna i emocionalna higijena jednako su važni kao i osobna higijena tijela, a razvoj intuicije pomaže u donošenju poslovnih odluka, osobito kada se nema dovoljno vremena i informacija. U obrazovnom sustavu najviše se polaže na razvoj znanja i inteligencije, dok se na razvoju intuicije radi jako malo ili ništa.

Svima je poznata barem jedna situacija kada se točno znade da će se nešto dogoditi iako drugi u to nisu vjerovali. Točno ste osjeti. I taj osjećaj nikada ne vara. Kako bi bilo znati koristiti se i upravljati tim osjećajem? Kako koristiti intuiciju koja će koristiti u poslu? Na ovom predavanju Ana Keglović Horvat pokazat će kako i koliko vam ove tehnike mogu pomoći. Keglović Horvat je diplomirana pravnica, poduzetnica, konzultantica te učiteljica All level healing tehnike, bioterapeutkinja i Theta healing praktičarka. Osnivačica je tvrtke AKH Consulting.  

Ovo je prigoda za naučiti kojim tehnikama smanjiti stres, kakav je odnos između svjesnog i nesvjesnog uma, zašto imati probleme i jesu li potrebni, tehniku programiranja od 1 do 10 jednu od brojnih tehnika intuitivnog donošenja odluka, te niz drugih stvarčica.

M.K.

 

Novalja.coom