Lika nekretnine

Eto nama Božićnog sajma u Otočcu

Objavljeno: 16.12.2019

OTOČAC – Dan po dan i eto nam i Božića. Ali eto nam i 13. Božićnog sajma u Otočcu, kojeg organizira Turistička zajednica Grada Otočca uz pripomoć HGK – Županijske komore Otočac. Kako je poznato, ovogodišnji sajam će ponovo biti u Športskoj dvorani Srednje škole, a otvaranje će biti 21. prosinca (subota), a sajam će potrajati i drugog dana, u nedjelju, kada će u cijelosti program biti prilagođen djeci.

Štandovi za sajam su odavna razgrabljeni, doznajemo u Županijskoj komori Otočac, ima još moguće mjesta za one izlagače i prodavače koji imaju svoj štand. Izlagači dolaze iz cijele Hrvatske, od Slavonije do Dalmacije, najviše ih je, razumljivo, iz Ličko-senjske županije, zatim je tu Grad Zagreb i Zagrebačka županija, a izlagača ima iz Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke, Vukovarsko-srijemske, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Šibensko-kninske županije te iz Bosne i Hercegovine.

A što će se moći naći na štandovima? Mnogo toga, raznih vrsta domaćih proizvoda, poput ručno izrađena nakita, drvenih suvenira, vina, prirodne kozmetike, drvenih (ekoloških) igračaka, ljekovitog bilja i biljnih pripravaka, meda, ukrasa za bor, nešto i od zimi primjerene odjeće, raznih ljekovitih ulja, ekološki proizvedena brašna, džemova i pekmeza, prirodnih sokova, maslinova ulja, suhih gljiva, kolača, prirodnih likera, rakija, aceto balsamica, zemljanih posuda, organski uzgojenog voća, vunenih proizvoda i još niz drugih stvari. Za svakoga ponešto.

M.K.

 

Novalja.coom