Lika nekretnine

Grabar-Kitarović: "Ismijavaju me da sam hodajući gaf zato što pjevam s vama..."

Objavljeno: 19.12.2019

OTOČAC - Predsjednička kandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je sinoć u 19,00 sati , u Otočcu predizborni skup gdje je u šali još jednom spomenula obavještajnu službu u Lici. Osvrnula se na kritičare koji je prozivaju da svojim ponašanjem sramoti Hrvatsku.

"Najniže na što se spuštaju jest ismijavanje, pa sam zato po njima hodajući gaf zato što pjevam s vama, zato što je "Vječni sokol" jedna od mojih najdražih pjesama, a vidim da ovdje u Lici imate dobru obavještajnu službu pa smo je odmah čuli. Ja nikad neću osramotiti svoju državu, zato što se ne guram u prvi red nego dolazim u prvi red, ne zbog sebe, ne zbog toga što sam ja Kolinda Grabar-Kitarović, nego zato što sam vaša predsjednica", poručila je. 

„Nije lako stati na pozornici i reći što si činio zadnjih pet godina. Bit ću vaš glas i vaša predsjednica. Obišla sam svaki pedalj Hrvatske. Nigdje mi nije bilo teško doći, pokušati riješiti problem. Vjerujem u svoju domovinu. Mirne savjesti od vas tražim povjerenje za drugi mandat", izjavila je kandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar-Kitarović.

"Znate da sam radila za Hrvatsku i srcem i umom. Nisam Hrvatsku nazivala slučajnom državom jer ona je stvorena krvlju.

Ne može nitko tko Hrvatsku zove slučajnom državom, biti njen predsjednik, ne može jer ne cijeni taj trud i tu žrtvu branitelja i svih obitelji“, zaključila je Kolinda Grabar-Kitarović.

Izjavila je kako je Milanović ponizio učitelje i branitelje, te kako njegova Vlada nije htjela sudjelovati u razgovorima tijekom migrantske krize, već je samo puštala migrante.

"To više nećemo! Nećemo! Želimo rast Hrvatske, razvijati hrvatsko gospodarstvo. Strašno je slušati podjele od onih koji se pozivaju na autentičnog Tuđmana.

Nudim program umjesto poskočica i doskočica, nudim optimizam umjesto jadikovki, povezivanje umjesto razdvajanja", kaže Grabar-Kitarović.

Kino sala Gackog pučkog otvorenog učilišta bila je pretjesna da primi sve članove i simpatizere koji su došli poslušati i podržati Kolindu Grabar-Kitarović.  Druženje članova nastavljeno je na Trgu dr.Dražena Bobinca uz jelo i piće.

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović održala je predizborni skup u Gospiću u 17,00 sati u Kino sali također u punoj sali i pri tom se obrušila na predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića.

(MT/Hina)

Novalja.coom