Lika nekretnine

Malo se kralo, malo stradavalo, narušavalo javni red i mir i gorjelo

Objavljeno: 03.02.2020

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (31. siječnja – 3. veljače) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, dvije prometne nesreće, jedno narušavanje javnog reda i mira i požar na građevinskom objektu.

Od 29. prosinca do 1. veljače ove godine u Smiljanu je nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u vlasništvu 66-godišnje Zagrepčanke, iz koje je ukrao televizor i kosilicu. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Otočca. U njoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Druga prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Korenice.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 21 prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 1 prekršaj isteka prometne dozvole.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Otočca i Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnom sudu.   

U petak je oko 20.45 sati u Širokoj Kuli, na zasad neutvrđen način, planuo požar u staji vlasništvo 41-godišnjeg Gospićanina, koja je bila napunjena sijenom (rolo balama), te je došlo i do nagorijevanja elektrovodova niskonaponske mreže. Požar su gasili pripadnici JVP Gospić. Uzrok požara utvrdit će se očevidom koji će se izvršiti tijekom današnjeg dana.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom