Lika nekretnine

Sve po jedno ...

Objavljeno: 20.02.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira, pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava i nestanak osobe.

Od 1. siječnja do 17. veljače sa stovarišta u šumskom predjelu Krbavica nepoznati je počinitelj ukrao 20 m³ drvnih sortimenata u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Korenici. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.    

Policija je jučer zaprimila dojavu da su na Velebitu, predio Mali Golić, općina Lovinac, pronađena minsko-eksplozivna sredstva. Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske utvrdili su da se radi o 7 ručnih bacača raketa i 3 minobacačke mine, zaostale iz Domovinskog rata. S obzirom da su navedena minsko-eksplozivna sredstva bila u vidno oštećenom stanju i nisu bila sigurna za transport, uz poduzimanje svih potrebnih sigurnosnih mjera uništena su na mjestu pronalaska.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom