Lika nekretnine

NP Sjeverni Velebit i Kuća Velebita od ponedjeljka otvoreni za posjetitelje

Objavljeno: 09.05.2020

KRASNO – Nacionalni park P Sjeverni Velebit, kao i centar za posjetitelje Kuća Velebita, nakon ograničenja rada zbog epidemije koronavirusa ponovno otvaraju svoja vrata za posjetitelje 11. svibnja, kada počinju s radom i svi nacionalni parkovi, kao i parkovi prirode.

Radno vrijeme ulaza Babić Siča je tijekom cijelog tjedna od 8 do 16 uri, a radno vrijeme Centra za posjetitelje Kuće Velebita od utoraka do nedjelje također u istom vremenu (ponedjeljkomm je zatvorena za posjetitelje).

Sukladno mjerama održavanja socijalne distance za sada posjet Parku, kao i Kući Velebita, moguć je isključivo za individualne posjetitelje. Grupne posjete i radionice trenutno nije moguće ostvariti.

Što se tiče Parka posjet će se odvijati uz pridržavanje svih mjera fizičke udaljenosti i higijenskih standarda, stoga vas molimo da se istoga pridržavate.

U Kući Velebita potrebno je osigurati fizički razmak među posjetiteljima te između posjetitelja i djelatnika. Dopušteni broj posjetitelja koji mogu istovremeno boraviti je 25.

NP S.V./M.K.

 

Novalja.coom