Lika nekretnine

SRPSKI PISAC ŠOKIRAO SVE: Planira raspad Hrvatske i zauzimanje Dubrovnika

Objavljeno: 13.05.2020

Srpski pisac Dejan Lucić, koji sam sebe naziva i geopolitičarom, pričao je u jednoj emisiji o tome kako će Srbija preuzeti Dubrovnik od Hrvatske i tako dobiti izlaz na more. Naslov videa u kojem se može čuti što Dejan Lucić govori o osvajanju Dubrovnika glasi: “SPREMA SE HAOS! – DEJAN LUCIC UZDRMAO BALKAN: SRBIJA USKORO UZIMA DUBROVNIK OD HRVATA, I DOBIJA MORE”.

On je tako rekao kako je uporište hrvatskog identiteta mržnja prema Srbima, ali i kako je srbofobija ideologija hrvatske države.

“Hrvati pokazuju mržnju prema Srbima. U jednom trenutku doći će od odluke da Hrvatska ne može postojati u tim granicama. Talijani će reći da su Dalmacija i Istra njihovi. A Italija je dobra s Rusijom! Tu je i Mađarska koja će tražiti Slavoniju i Baranju. A tu je ostatak koji mi moramo uzeti. Tu je Dubrovnik. A Srbija mora izaći na more. I kad se raspadne Hrvatska, Srbija mora da traži od Dubrovnika prema dolje. Mi imamo dovoljno Srba da to pokrijemo”, rekao je Lucić, koji kaže i da bi ti Srbi onda išli na ‘kurs patriotizma’.

Dnevno.hr

 

Novalja.coom